Met z'n tweeën naar the business, jij en ik, want ik ga je ondersteunen waar dat nodig is.

Van oorsprong kom ik uit het toerisme. Ik ben meer dan 20 jaar reisadviseur geweest en heb zelf ook veel gereisd. In 2003 heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik de studie P&O gaan volgen bij Saxion in Deventer. Als snel werd ik gevraagd om HR adviseur te worden bij Oad Reizen, een geweldige tijd...... tot 25 september 2013 de dag van het faillisement. Ineens stonden 1700 collega's en ik op straat en na de doorstart nog 1100. Hier moest wat gebeuren!

Na het faillisement van dit prachtige bedrijf vond ik dat ondersteuning nodig was voor mijn collega's en heb ik contact gezocht met de Gemeente Rijssen-Holten om samen met hen een project op te starten om mijn oud collega's te ondersteunen in hun zoektocht naar werk. Mede door dit project was binnen 5 maanden meer dan 50% aan het werk, dat wil zeggen ongeveer 450 medewerkers.

Mijn "passie om mensen aan werk te helpen" komt dus niet zomaar ergens vandaan, dat snap je nu. Zo zie je maar hoe je vanuit passie je werk kunt maken. Dat gun ik jou ook.

Ook V&D medewerkers uit Deventer heb ik op dezelfde wijze mogen ondersteunen. Nu help ik met passie bijstandgerechtigden, prachtig om te doen en uiteraard help ik jou ook graag. 

In mijn begeleiding aan mensen heb ik destijds en ook nu gebruik gemaakt van: 

De expertise als HR adviseur. Ik weet hoe Werving en Selectieprocedures lopen, hoe P&O'ers HRMérs acteren, hoe jouw CV wordt gescand en beoordeeld etc. etc. Ik kan je daarom  ook een goede blik achter de schermen geven die jou kunnen helpen. Afgezien daarvan ben ik middels praktijk en studie op de hoogte van de middelen en kanalen (waaronder Social Media) die werkgevers inzetten om hun personeel werven.

* Mijn netwerk: ik beschik over een heel groot netwerk waar jij ook weer je voordeel mee kan doen.

Dienstverlening UWV en Gemeenten:  Doordat ik bij hen heb gewerkt weet ik welke dienstverlening zij aanbieden en waar je dat kan vinden en hoe zij acteren.

* Studie: maar vooral ook praktische coaching en opleiding van Aaltje Vincent zij is "Jobmarketeer" bij uitstek een absolute expert op het gebied van Jobmarketing. Ik maak gebruik van de methodieken die zij heeft ontworpen en heb ook les van haar gehad. Kijk maar eens op www.aaltjevincent.nl 

 

 

 

 "Het is voor mij om ethische redenen niet mogelijk om klantvragen van bijstandsgerechtigden woonachtig in Gemeente Zevenaar op te pakken omdat ik daar zelf werkzaam ben. Ik verwijs hen graag naar goede en ervaren vakcollegae loopbaanadviseurs of andere experts.