Voor werkgevers: Werving en selectie en ontslag

“Ontzorgen” dat is wat ik doe. Als u nieuw personeel zoekt of afscheid moet nemen, ik help u graag.

 

 

Op zoek naar de juiste medewerker en niet overspoelt worden met brieven, ik ga u helpen zoeken.

De juiste man/vrouw op de juiste plaats dat is wat u wilt en vooral niet veel tijd besteden aan het voortraject. Daar ga ik u mee helpen. Ik heb en zeer pragmatische inslag en hoor graag wat uw wensen zijn ten aanzien van de nieuwe medewerker. Vervolgens ga ik met uw opdracht aan de slag en hoop ik u binnen korte tijd de juiste medewerker te vinden.

 

 “Bij het afscheid nemen van uw personeel ga ik u ontzorgen door u én uw medewerker te helpen”

Dat mensen organisaties vrijwillig of gedwongen verlaten, is van alle tijden. Vooral nu maar ook in de toekomst zal het vaker voorkomen dat mensen een andere werkomgeving moeten gaan zoeken.

Met uw vraag “hoe kan ik mijn mensen ondersteunen in die zoektocht naar werk” ga ik u helpen.Mijn ervaring is dat heel veel mensen al lang niet gesolliciteerd hebben of niet weten hoe ze het vinden van nieuwe werk moeten gaan opstarten.

Voor uw werknemer zal het fijn zijn erkenning te krijgen van iemand die weet waar ze het over heeft. Die hetzelfde een paar keer heeft meegemaakt, die dus ook weet wat afscheid nemen is, maar vooral weet hoe je uit de ”verdrietfase” komt en waar de nieuwe kansen liggen:  ”Een tijdelijk maatje die niet meehuilt, maar die meewerkt aan de toekomst”.

Dus ik ga samen met uw medewerker op een positieve manier flink aan de slag! CV opmaak, hulp bij solliciteren, netwerken, maar ook hulp bij UWV taken, dus vooral heel praktisch bezig zijn met het heden en de toekomst. Zij kunnen gebruik maken van mijn uitgebreide netwerk wat we dan ook gaan inzetten. Mijn ervaring is dat mensen behoefte hebben aan een praktische en heldere aanpak. Ik heb gezien dat door te “doen” mensen weer zelfvertrouwen krijgen en energie en op die manier hun vizier op de toekomst richten en dat is fijn voor hen en voor u.