Aanbod & workshops

Als we aan de slag gaan met werk vinden is het echt noodzaak dat jouw CV en Linkedinprofiel op orde zijn. Ik ga dat voor jou klaarmaken en dat doen we door een uitgebreid interview waarin jij praat en ik alles voor je uittyp.

CV opmaak:

Een goed opgemaakt CV is cruciaal en wist je dat deze in slechts 8 seconden worden gescand en beoordeeld door de lezer? Belangrijk is dus dat die zaken er op staan die er toe doen en dat jij goed tot je recht komt. Werkervaring en opleidingen, maar ook systeemkennis of projecten etc, we lopen alles samen door. Dit CV dient als basis voor je Linkedinprofiel.

Linkedinprofiel en vooral…hoe kan jij er voordeel uit halen?

Als jouw CV klaar is gaan we naar jouw Linkedinprofiel. Dit is voor werkgevers een waar walhala, want zij kunnen daar potentiele werknemers op vinden en dus is het zaak dat jij ook hier goed tot je recht komt. Bij Linkedin gaat om “vinden en gevonden worden”.  Bovendien is het gratis.

Ik laat je zien hoe jij je voordeel er uit haalt maar ook hoe werkgevers hier mee werken zodat jij daarop kan inspelen.

Verder in deze sessie:

* Neem ik je mee in de wereld van de werkgevers, de HR en P&O adviseurs, Intercendenten, recruiters, zij bepalen namelijk of je op gesprek mag.

* Werk vinden via social media: lastig? Nee, ik neem je aan de hand mee.

* Netwerken:wat is het en hoe pak je het aan? Ik help je en we gaan ook concreet aan de slag.

WORKSHOP Linkedin

Op vrijdagochtend 9 februari ben je welkom voor een linkedintraining. Van 9-12 uur gaan we samen jouw profiel up to date maken en uiteraard krijg je van mij alle tips anno nu.

Ik kies bewust voor een kleine groep van max 3 personen zodat jij de optimale aandacht krijgt.

Wil je meer weten hoe die ochtend eruit ziet bel of mail mij gerust: tel: 06-57550701 of wendelavandermeiden@home.nl

Kosten € 125,- incl BTW