Gratis ontwikkeladvies vanaf 1 december 2020

Gratis ontwikkeladvies 1 vanaf december 2020 Neem nu vast contact met mij op want op=op :) 

Wat is het? 

Het Ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het is een kado voor jou en het is ook gewoon leuk :) 

Waarom nu alvast inschrijven?

Het budget is ruim maar ook beperkt dus neem nu alvast contact met mij op dan zorg ik dat we op tijd zijn.

Voor wie is het?

Voor iedereen vanaf 18 jaar tot aan pensioengerechtigde leeftijd, werk of geen werkende, dus eigenlijk voor (bijna) iedereen.

Hoe ziet het er uit?

Je hebt maximaal 4 uur om met mij in gesprek te gaan over alles wat met je huidge werk te maken heeft en of dat toekomstbestendig is.De insteek is dat je na de gesprekken weet waar het werk nu is en in de toekomst, waar je je kunt laten omscholen of waar de studiemogelijkheden zijn en ……..hoe een eventuele financiering er uit kan zien. Oftewel : “wat zijn jouw kansen op de arbeidsmarkt” en hoe blijf je inzetbaar. 

Wat krijg ik er voor?

Je krijgt tijdens en na de gesprekken heel veel informatie en we maken ook een start met een plan van aanpak op maat gemaakt en arbeidsmarkt gericht. Natuurlijk neem ik je ook mee in hoe je tegenwoordig solliciteert en ook kijken we in mijn netwerk wie voor jou handig kan zijn om eens mee te praten. Oftewel zie het als een klein feestje. 

De gesprekken kunnen fysiek plaatsvinden ( RIVM regels in acht nemend) of via beeldbellen.